Traangoot filler voor een frisse oogopslag

Op zoek naar een cosmetische kliniek voor een traangoot filler behandeling? Bij S-K-I-N zorgen we ervoor dat je er stralend uitziet. Heb jij last van donkere kringen onder je ogen? Boek dan een afspraak in bij onze gespecialiseerde cosmetisch artsen in Groningen.

Wij zorgen ervoor dat jij weer een frisse oogopslag hebt, waarmee je de dag vol zelfvertrouwen tegemoet gaat. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen en voor meer informatie over een behandeling voor traangoot filler.

Wat is een traangoot filler behandeling?

Een traangoot filler is een specifieke behandeling waardoor de holte tussen het onderooglid en de wang minder diep lijkt en het gezicht iets gelift wordt. Deze behandeling wordt vaak gekozen als je last hebt van donkere kringen onder de ogen. Dit kan door erfelijkheid bepaald zijn en wordt vaak erger bij ouder worden. Het geeft een vermoeide of verouderde uitstraling die je liever niet wilt.

Door een behandeling met fillers kunnen wij zorgen dat schaduwen rondom de ogen verminderen en je weer een frisse en uitgeruste uitstraling krijgt. De behandeling wordt uitgevoerd met een hyaluronzuur filler, die veilig en effectief is.

Het resultaat van een traangoot behandeling

Na een traangoot filler behandeling bij S-K-I-N is er direct resultaat te zien. De eerder zichtbare donkere kringen en schaduwen zullen aanzienlijk verminderd zijn.

Je gezicht zal een zachte en jeugdige uitstraling hebben, waarbij de ogen opnieuw het stralende middelpunt worden. De contouren onder de ogen worden gladder en het gezicht wordt in het geheel iets gelift waardoor je ook een zichtbaar jongere uitstraling krijgt.

 

Waarom je kiest voor S-K-I-N als cosmetische kliniek in Groningen

Bij S-K-I-N staat jouw natuurlijke schoonheid centraal. Een behandeling met fillers vraagt om de nodige expertise en ervaring. Bij S-K-I-N werken zeer ervaren cosmetisch artsen, KNMG geregistreerd, en ben je in zeer goede handen. Tijdens een persoonlijk consult leggen we de werkwijze uit en worden al je vragen beantwoord.

Wij zorgen ervoor dat jouw natuurlijke schoonheid benadrukt wordt met een beetje hulp van buitenaf. Het is onze missie om je zelfvertrouwen te versterken en te zorgen dat je blij bent met je eigen spiegelbeeld.

 

Cosmetische kliniek in Groningen

Maak vandaag nog een afspraak voor een traangoot filler behandeling

Wil je een jeugdige en frisse oogopslag? Boek dan nu je behandeling bij S-K-I-N en laat je ogen stralen. Ons team van gecertificeerde cosmetisch artsen staat klaar om je te verwelkomen in onze cosmetische kliniek in Groningen en jou te helpen met een persoonlijk advies en de beste oplossing voor kringen onder je ogen.

Neem contact met ons op met al je vragen over jouw wensen en onze behandelingen. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden van een traangoot filler behandeling.

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde