Haarfillers bij S-K-I-N: voller haar met XL Hair

Wanneer je last hebt van dunner wordend haar, haarverlies of droomt van een vollere haardos, biedt S-K-I-N in Groningen dé oplossing: haarfillers. Het is normaal om dagelijks wat haren te verliezen, maar wat als je merkt dat je haar steeds dunner wordt of dat er kale plekken ontstaan? Dit kan een behoorlijke invloed hebben op je zelfbeeld. Bij S-K-I-N begrijpen we je zorgen en bieden we een behandeling om dit tegen te gaan met haarfillers.

Wat zijn haarfillers?

Haarfillers, ook wel hairfillers genoemd, is een behandeling die je haar een boost geeft. De haarfiller wordt met met hele dunne naaldjes oppervlakkig in de hoofdhuid geplaatst. Bij S-K-I-N maken we gebruik van de XL Hair filler, een bewezen haar booster die je helpt in de strijd tegen haarverlies en het stimuleren van haargroei.

XL Hair is dé oplossing voor diverse oorzaken van haarverlies, waaronder alopecia. Deze behandeling revitaliseert de hoofdhuid, versterkt je haarwortels en stimuleert gezonde haargroei.

Wil je meer weten over hoe je haarverlies en dunner wordend haar kunt tegengaan? Neem dan contact op met ons team en boek een haarfillers behandeling bij S-K-I-N.

Voordelen van een haarfiller behandeling bij S-K-I-N

Een haarfiller behandeling bij onze cosmetische kliniek zorgt ervoor dat je binnenkort weer geniet van een mooie bos haar. Andere voordelen van deze behandeling zijn:

  • Snel resultaat: je merkt vaak snel dat je minder haar verliest
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Veilige en effectieve manier om haargroei te stimuleren.
  • Professionele begeleiding tijdens je haarfiller behandeling en advies van ons ervaren team.

De oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar

Haaruitval kan door diverse factoren ontstaan. Zo speelt genetische aanleg allereerst een grote rol. Veelal is haaruitval een genetisch probleem en komt het regelmatig voor bij zowel vrouwen als mannen.

Daarnaast kunnen hormonale veranderingen, zoals een zwangerschap, de menopauze en schildklieraandoeningen ook leiden tot haarverlies. Een andere grote factor voor de oorzaak van het uitvallen van je haar is stress. Bij langdurige of intense stress kan haaruitval ontstaan.

Net als haaruitval kan dunner wordend haar ook door verschillende invloeden van buitenaf worden beïnvloed. De leeftijd speelt mee, maar ook chemische haarbehandelingen, zoals het verven of bleken van je haar, hebben veel invloed op dunner wordend haar.

 

Cosmetische kliniek in Groningen

Heb je last van haarverlies? Kies voor haarfillers bij S-K-I-N

Ben je op zoek naar een oplossing voor je haarverlies, kies dan voor een behandeling met haarfillers bij S-K-I-N. In onze cosmetische kliniek in Groningen bieden wij de XL Hair behandeling aan en kunnen we haargroei stimuleren en dunner wordend haar tegengaan.

Heb je vragen over deze behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag weer die vollere haardos te realiseren zodat jij je weer goed voelt bij je eigen spiegelbeeld. Bel direct of boek je afspraak online voor onze behandeling met haarfillers.

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde