Fillers

Fillers voor een jonge en frisse uitstraling? Naarmate we ouder worden, verslapt de huid, vermindert het botvolume en vermindert het onderhuidse vetweefsel. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien en zien we er soms onnodig vermoeid en ouder uit. Dankzij fillers kun jij je weer jong voelen met een frisse en prachtige uitstraling. 

Bij S-K-I-N bieden we behandelingen aan in vrijwel elk gebied van het gezicht. Zo kan jij de contouren in het gezicht laten herstellen, zoals dit bij jou past. Wil jij meer weten over onze behandelingen of een afspraak maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak voor fillers bij onze erkende cosmetische artsen in Groningen!

Wat zijn fillers?

Fillers bestaan uit injecteerbare stoffen. Deze worden ook wel vulstoffen genoemd. Het product wordt in de huid of net onder de huid geïnjecteerd, waardoor rimpels en lijntjes in het gezicht verzachten, met als resultaat een verjongd gezicht. 

Fillers vallen in de categorie injectables en zijn het meest bekend op basis van hyaluronzuur. Ook de collageen stimulerende versie is zeer bekend. De hyaluronzuurfillers van Belotero en de collageen stimulerende variant van Radiesse zijn kwalitatieve merken en daarnaast zeer betrouwbaar. Wij werken alleen met deze zeer gerenommeerde merken voor filler behandelingen. 

Door te werken met deze producten bieden wij een behandeling met bewezen veilige stoffen die volledig afbreekbaar zijn. Zo zorgen we voor het mooie en natuurlijke resultaat waar wij bij S-K-I-N voor staan. Boek dus ook een gratis consult bij onze kliniek in Groningen en kijk samen met onze erkende cosmetisch artsen naar de mogelijkheden en de meest natuurlijke manier voor het plaatsen van fillers. 

Waarom kiezen voor fillers?

Fillers worden gekozen als je volume en contouren in het gezicht wilt herstellen en verfrissen. Ze worden ingezet bij het behandelen en verminderen van rimpels, maar bijvoorbeeld ook voor de neuslippenlijn of afhangende mondhoeken. 

Een fillerbehandeling is een medisch cosmetische ingreep waarbij de vulstoffen het volume in het gezicht corrigeren. Door veroudering verliest je huid volume, het onderhuids vet verdwijnt en je huid wordt dunner. Hierdoor ontstaan rimpels die onze artsen verminderen met fillers. 

Soorten filler behandelingen

Bij S-K-I-N Groningen bieden wij verschillende soorten filler behandelingen met elk een eigen toepassingsgebied. Deze behandelingen zorgen ervoor dat jij er telkens weer fris en jong uitziet. Wij bieden onder andere de volgende filler behandelingen aan: 

  • Natuurlijke facelift 
  • Traangoot behandeling
  • Kringen onder de ogen 
  • Kaaklijn verstrakking
  • Neuslippenplooi en marionetlijnen
  • Lipfillers
  • Neuscorrectie

Filler behandelingen bij S-K-I-N

Een filler behandeling bij S-K-I-N wordt uitgevoerd door een van onze erkende cosmetisch artsen met de titel cosmetisch arts KNMG. Ons team is zeer ervaren en volgt alle ontwikkelingen op het gebied van nieuwe methoden, technieken en producten voor deze behandelingen. 

In onze kliniek vinden wij het belangrijk dat jij je goed voelt en dat we samen tot het mooiste resultaat komen. Daarom is er altijd een vrijblijvend consult voorafgaand aan de behandeling. Hier bespreken we samen met jou alle mogelijkheden om op een natuurlijke manier de injectables te plaatsen. 

Het meest natuurlijke resultaat wordt behaald met een full face benadering. Zo blijven alle verhoudingen in het gezicht in balans. Soms masseert de cosmetisch arts de filler na het plaatsen om deze vlak te maken en te modelleren. Dit alles zorgt ervoor dat de filler behandeling een natuurlijke uitstraling geeft.

Welke fillers zijn het beste? 

Er zijn veel verschillende merken voor injectables op de markt. Om het beste resultaat te kunnen behalen, werken wij ook enkel met de allerbeste merken. Zo garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij S-K-I-N behandelen we exclusief met Belotero en Radiesse. Deze namen zijn bewezen veilig en geven het prachtige en natuurlijke resultaat waar wij voor willen gaan. De producten van Belotero en Radiesse zijn biologisch afbreekbaar. Dit is van belang voor het garanderen van de veiligheid. Fillers die te lang blijven zitten, kunnen namelijk voor complicaties zorgen. 

Daarnaast voldoen onze producten volledig aan de Europese regelgeving en aan alle richtlijnen voor cosmetische klinieken. 

Onze artsen

Bij S-K-I-N vinden wij het belangrijk dat jij je goed voelt. Daarom werken wij op een persoonlijke en betrouwbare wijze. Onze cosmetische behandelingen voor huidverjonging worden enkel uitgevoerd door onze erkend cosmetisch artsen met de titel cosmetisch arts KNMG.

Onze artsen zijn: 

Catharina Meijer, Cosmetisch arts KNMG, BIG registratienummer 19040754101

Robin Snijders, Cosmetisch arts KNMG, BIG registratienummer 99921963401

Boek een filler behandeling bij S-K-I-N

Wil jij gaan voor een jonge uitstraling op een mooie en natuurlijke manier? Bij S-K-I-N zorgen we ervoor dat iedereen blij kan zijn met het eigen spiegelbeeld. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een consult en bespreek samen met één van onze erkende cosmetisch artsen hoe jouw behandelplan eruit komt te zien voor het plaatsen van fillers in Groningen. 

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde