Cosmetische kliniek Zwolle

Zoek je een hoogwaardige cosmetische kliniek? In Zwolle is een nieuwe locatie van S-K-I-N, de cosmetische kliniek die opgezet is door ervaren cosmetisch arts Catharina Meijer. Hier kan iedereen terecht die weer een frisse en jonge uitstraling wil, met natuurlijk resultaat.

Op onze locatie in Zwolle werken we resultaatgericht en wordt er samen met jou een persoonlijk plan opgesteld voor de beste behandeling. Maak direct een afspraak en kom langs bij onze cosmetische kliniek in Zwolle!

Cosmetische kliniek in Zwolle: kom langs bij S-K-I-N

De cosmetische kliniek in Zwolle is gevestigd aan de Ter Pelkwijkpark 18. In samenwerking met Salon Elite van Sema Kartal bieden we hier de beste behandelingen aan op cosmetisch gebied.

Deze prachtige locatie is goed te bereiken en bevindt zich aan de rand van de binnenstad van Zwolle. Parkeren is mogelijk rondom het gebouw en station Zwolle ligt op 10 minuten afstand.

Op de locatie in Zwolle kun je terecht voor botox en filler behandelingen. Wij werken aan natuurlijke en eerlijke huidverjonging en geven je advies op maat. Wil je langskomen op onze nieuwe locatie? Je bent van harte welkom! Plan je afspraak bij ons team voor een consult of behandeling bij onze cosmetische kliniek in Zwolle.

Cosmetische behandelingen bij onze nevenvestiging in Zwolle

Naast onze locatie in Groningen en enkele nevenvestigingen, is S-K-I-N ook in Zwolle. Je maakt bij deze locatie eenvoudig een afspraak voor botox of fillers en voor huidverjonging in Zwolle. Onze cosmetisch arts KNMG luistert naar je wensen en geeft je een eerlijk advies.

Bij S-K-I-N zijn we uiterst perfectionistisch en staan we voor hoogwaardige kwaliteit. Dit zie je onder andere terug in onze keuze voor hoogwaardige en betrouwbare producten. Wij werken enkel met de beste merken tijdens onze behandelingen.

Voorafgaand aan elke behandeling met injectables in Zwolle bespreken we de werkwijze en wat je kan verwachten voor, tijdens en na de behandeling. Zo zorgen we ervoor dat je altijd een prettige en ontspannen ervaring hebt.

 

Behandeling met botox of fillers?

Denk jij na over botox of fillers in Zwolle? Kom dan langs bij de nieuwe locatie van S-K-I-N in Zwolle. Wij adviseren je graag over de beste behandeling voor jou. Heb je rimpels of fijne lijntjes? Maak een vrijblijvende afspraak bij ons team van specialisten om je te laten informeren over de behandelmogelijkheden die bij jou passen.

Met botox en fillers verzachten we de lijnen in het gezicht en zorgen we voor een natuurlijk en jeugdig resultaat. Wij informeren en adviseren je graag bij ons op locatie over alle mogelijkheden van onze behandelingen met botox of fillers in Zwolle.

Samenwerking met Salon Elite

De nieuwe locatie van S-K-I-N in Zwolle is in samenwerking met Salon Elite. Eigenaresse van deze salon is Sema Kartal. Sema is een allround permanent make-up specialist en heeft haar titel behaald aan de Art of Beauty opleiding.

Naast specialist in PMU is Sema ook docent geweest bij de Art of Beauty opleiding en geeft ze trainingen op de Perfect Lady Academy. In Salon Elite wordt haar kennis, passie en vakmanschap toegepast bij het zetten van permanente make-up.

Naast de eerder behaalde diploma’s staat ontwikkeling bij Salon Elite voorop. Sema volgt diverse masterclasses en biedt daardoor de nieuwste technieken en de laatste trends aan op het gebied van PMU.

Dr. Catharina Meijer

S-K-I-N is opgericht door dr. Catharina Meijer. Samen met haar team van cosmetisch artsen, huidspecialisten en schoonheidsspecialisten werkt ze aan hoogwaardige cosmetische zorg.

Dr. Meijer is groot voorstander van kwaliteitsverbetering in de cosmetische sector in Nederland. Haar periode als voorzitter bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Gezondheidszorg (NVCG) heeft hieraan bijgedragen.

Wil je meer informatie over de behandelingen van Catharina Meijer en haar uiterst ervaren team van specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

 

 

Cosmetische kliniek in Zwolle

Botox en fillers bij onze cosmetische kliniek Zwolle

Woon je in of rondom Zwolle en ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een cosmetische behandeling? Maak dan een afspraak bij S-K-I-N. Wij verwelkomen je graag in onze vestiging in Zwolle voor het beste advies en mogelijkheden voor botox en filler behandelingen.

Wil je weer die frisse en gezonde uitstraling? Wij zorgen voor een natuurlijk resultaat waardoor je er weer uitgerust uitziet. Kom langs en ervaar binnenkort ook een van onze behandelingen in onze cosmetische kliniek in Zwolle.

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde