Over S-K-I-N

Wij vinden dat iedereen blij mag zijn met het eigen spiegelbeeld. Het is onze missie om iedereen de beste cosmetische zorg te bieden en zelfvertrouwen te geven. In onze visie is het de ultieme uitdaging om met een klein beetje hulp van buitenaf er net iets mooier, meer uitgerust en zachter uit te zien waarbij nuance en natuurlijke schoonheid het uitgangspunt is.

Ons doel is dat jouw spiegelbeeld (weer) past bij je eigen gevoel. S-K-I-N staat voor een 360 graden aanpak, een ‘total face’ benadering met een holistische kijk, waarbij een natuurlijke, gezonde en frisse uitstraling het uitgangspunt is. S-K-I-N staat voor huidverbetering en huidverjonging op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Team S-K-I-N

Over Dr. Catharina Meijer 

Catharina Meijer is als cosmetisch arts in 2003 gestart. Zij was oprichter van DermaClinic,een landelijke keten van cosmetische klinieken met een uitstekende reputatie. Twintig jaar later gaat Catharina verder met haar eigen team op één vestiging en doopt zij DermaClinic Groningen om in S-K-I-N Groningen.

Catharina geniet uitstekende naamsbekendheid als voorvechter van kwaliteitsverbetering in de cosmetische geneeskunde. Zij was tot 2021 voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en heeft de cosmetische geneeskunde als medisch specialisme in Nederland op de kaart gezet. Zo is onder haar leiding ook de erkende opleiding tot cosmetisch arts KNMG tot stand gekomen.

Voor meer informatie over Dr. Catharina Meijer en haar team van schoonheidsspecialisten, huidspecialisten en erkende cosmetisch artsen kun je de teampagina lezen. Wil jij direct in contact komen met ons team? Bel dan voor een afspraak bij S-K-I-N in Groningen.

Cosmetische kliniek in Groningen

S-K-I-N Groningen: dé kliniek voor medisch cosmetische behandelingen

S-K-I-N is een cosmetische kliniek voor iedereen die met een beetje hulp van buitenaf mooi
wil blijven of net iets mooier wil worden met Botox, fillers, laserbehandelingen en tal van andere schoonheidsbehandelingen.

Onze kliniek is er ook voor mensen die problemen ervaren met hun huid, haarverlies, overbeharing, hoofdpijn, overmatig zweten, kaakklemmen of storende contouren van de neus of het aangezicht.

We bieden kleine medische en cosmetische verrichtingen en werken met een team van cosmetisch artsen, huidspecialisten en schoonheidsspecialisten. Ons team is gespecialiseerd in (medisch) cosmetische behandelingen en biedt de allerbeste cosmetische zorg.

Onze aanpak en werkwijze voor de beste cosmetische zorg

Bij S-K-I-N zijn we stijlvol, eerlijk, enthousiast en verrassend. Dit is hoe wij dat waarborgen in onze kliniek:

Stijlvol: Wij zijn boven alles stijlvol, in ons gedrag, ons uiterlijk, taalgebruik en de manier waarop wij met cliënten en collega’s omgaan.

Eerlijk: Wij geven cliënten altijd een eerlijk en oprecht advies en houden ons aan onze afspraken. We waarderen elkaar en respecteren elkaars persoonlijke stijl. Wij geven en ontvangen graag opbouwende feedback om daar samen beter van te worden.

Enthousiast: Ons enthousiasme voor het vak staat voorop. Wij zijn trots op S-K-I-N en onze cliënten merken dat. Wij begroeten en begeleiden onze cliënten warm en professioneel van begin tot eind. We zijn op het juiste moment op de juiste plek om zo goed mogelijk te zorgen voor onze cliënten en onze collega’s.

Verrassend: Wij verrassen onze cliënten graag door net iets meer te leveren. We zorgen dat we bovengemiddeld goed getraind en inhoudelijk up-to-date zijn. We zorgen ervoor dat onze kliniek er altijd piekfijn uitziet en dat het voor cliënten nog beter voelt als thuis komen.

Natuurlijke schoonheid met een behandeling bij S-K-I-N in Groningen

Bij S-K-I-N zijn we gespecialiseerd in diverse behandelingen. In ons behandelaanbod is er altijd een passende optie die ervoor zorgt dat onze cliënten zich weer zelfverzekerd voelen. Een greep uit ons behandelaanbod:

  • Botox en fillers voor rimpelbehandeling en contourverbetering
  • Ooglidcorrecties
  • Haarfillers voor haargroei stimulatie
  • Diverse laserbehandelingen, zoals laser ontharen, IPL behandelingen voor couperose of gesprongen bloedvaatjes, IPL behandelingen voor pigmentvlekken, tatoeage verwijderen, fractional laser voor littekenbehandeling en clearlift laserbehandeling voor huidverjonging
  • Plasmage voor huidverstrakking en verwijderen van huidoneffenheden
  • Peelingen en dermapen microneedling voor huidverjonging en huidverbetering

Daarnaast bieden wij ook diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder dieptereiniging van de huid, permanente make-up, Lashlift en Henna brows. Wil je meer informatie over onze behandelingen of wil je direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling. Tot snel bij S-K-I-N in Groningen!

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde