Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen op een veilige en betrouwbare manier? Bij S-K-I-N wordt met een multidisciplinair team van artsen en huidspecialisten gewerkt aan de beste behandeling en ervaring voor jou. Hier kun jij terecht voor het weglaseren van ongewenste tatoeages. Neem contact op met onze huidspecialisten en plan eenvoudig een geheel vrijblijvend consult in voor een tattoo verwijdering.

Tattoo weghalen beginsituatie

Tattoo weglaseren: hoe werkt de behandeling 

Een tattoo weglaseren wordt uitgevoerd door middel van een speciale laser. Bij S-K-I-N werken wij met de Q-Switched Nd YAG laser met hoog vermogen. Deze laser is ideaal voor het behandelen en verwijderen van donkere inkt kleuren van de tatoeage. 

Deze laser breekt inktdeeltjes op, waarna deze vervolgens door het lichaam afgevoerd worden. Dankzij het gebruik van dit type laser is er geen thermische schade en er is een minimaal risico op littekens of hypopigmentatie. 

De behandeling is niet volledig pijnloos. Tijdens het weglaseren voelt het alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Per individu wordt dit anders ervaren. Heb jij vragen over onze laserbehandeling, de laser of wil jij een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over het weglaseren van jouw tattoo.

Tattoo weghalen eindresultaat

Tattoo verwijdering bij een betrouwbare cosmetische kliniek

Tattoo verwijdering bij S-K-I-N gaat op een zeer veilige en betrouwbare manier. In onze cosmetische kliniek werken medisch opgeleide huidspecialisten met een extra opleiding voor het verwijderen van tatoeages met lasertechnieken. 

In onze kliniek behandelen wij enkel donker gekleurde tatoeages voor de meest optimale resultaten. Bij felle kleuren werkt de behandeling niet goed. Na het maken van een vrijblijvende afspraak neem jij samen met onze huidspecialist alle mogelijkheden en risico’s door. Zo weet jij goed wat je van de behandeling kan verwachten en kan het weglaseren van de tattoo op de beste manier worden uitgevoerd.

Het weghalen van een tattoo gaat bij voorkeur met laserbehandelingen. Hiervoor worden speciale lasers gebruikt om de inktdeeltjes in de huid zo goed mogelijk af te breken. In overleg met onze huidspecialist wordt er besproken hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw tattoo te laten verwijderen.

Waarom jij voor S-K-I-N kiest 

Bij S-K-I-N vinden wij het belangrijk dat jij je goed voelt. Door onze resultaatgerichte en persoonlijke werkwijze zorgen wij er samen voor dat het behandelplan perfect bij jou en jouw schoonheidsideaal past.  Ons team van opgeleide cosmetisch artsen, huidspecialisten en schoonheidsspecialisten werken samen aan het mooiste resultaat. In onze kliniek gaan wij altijd voor de allerbeste cosmetische zorg en wordt iedere behandeling met veel kennis van zaken uitgevoerd. Daarnaast werken wij bij S-K-I-N volgens de meest actuele richtlijnen. Wij beschikken over meerdere keurmerken binnen onze beroepsgroep en garanderen hiermee een betrouwbare kliniek te zijn. Zo zijn wij erkend door de ANBOS, de NVH en de NVCG.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult voor tattoo verwijdering

Heb jij een ongewenste tatoeage? Dan kun je bij S-K-I-N langskomen voor een geheel vrijblijvend consult. Samen kijken wij naar alle mogelijkheden en ontwikkelen we het beste behandelplan voor jouw situatie. Heb jij vragen over onze behandelingen, onze cosmetische artsen of huidspecialisten of wil jij een afspraak maken voor tattoo verwijdering? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en plannen graag met jou een vrijblijvend consult. . 

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde