Powder brows in Groningen

Powder brows in Groningen voor een snelle start aan jouw dag? Bij S-K-I-N realiseren we natuurlijk uitziende wenkbrauwen met de nieuwste technieken. Deze populaire behandeling zorgt ervoor dat jij iedere dag weer met een frisse blik de deur uit stapt. Wil jij meer weten over onze behandeling? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen je graag bij de behandeling voor powder brows in Groningen!

Lipfillers Groningen

Wat zijn powder brows?

Powder brows zetten in Groningen is mogelijk bij S-K-I-N. Onze schoonheidsspecialisten zijn ervaren in het creëren van de mooiste wenkbrauwen. Deze behandeling staat ook wel bekend als ombre brows en is een semi-permanente make-up techniek waarbij er pigment in de huid wordt aangebracht.

Dit zorgt voor een poederachtige en zachte finish, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder. Het is ideaal voor iedereen die een natuurlijke, volle wenkbrauw wil bereiken zonder dagelijkse make-up.

De behandeling start altijd met een persoonlijk consult om de gewenste wenkbrauwvorm en -kleur te bespreken. Tijdens de behandeling worden zorgvuldig kleine puntjes pigment in de huid aangebracht, resulterend in wenkbrauwen die tot wel 2 jaar hun pracht behouden.

Waarom kiezen voor powder brows bij S-K-I-N in Groningen?

Bij S-K-I-N in Groningen combineren we techniek met passie om de perfecte powder brows te realiseren. Onze ervaren huid- en schoonheidsspecialisten zetten hun expertise in om een natuurlijk ogend, poederachtig effect te creëren.

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal en wij geloven dat iedereen uniek is. De behandeling wordt dus volledig op jouw wensen afgestemd. Maak dus ook de keuze voor gemak en schoonheid met powder brows bij S-K-I-N in Groningen.

Cosmetische kliniek in Groningen

Voordelen van kiezen voor powder brows

Powder brows bieden diverse voordelen. Zo geeft deze techniek allereerst een zeer natuurlijke en volle finish aan je wenkbrauwen zonder dat jij hier iedere dag werk voor moet doen. Meer voordelen van onze behandeling zijn:

  • Het is een semipermanente techniek die, afhankelijk van je huidtype en nazorg, tot 2 jaar kan meegaan.
  • Na de behandeling zorgt het voor tijdbesparing in je dagelijkse routine. Het opmaken van de wenkbrauwen is dankzij deze behandeling niet meer nodig.
  • Door deze techniek wordt een zachte, geleidelijke overgang van licht naar donker gecreëerd met een zeer subtiele en natuurlijke wenkbrauw ‘look’ zonder harde of scherpe randen.
  • Je hoeft je na de behandeling geen zorgen meer te maken over je wenkbrauwen tijdens activiteiten zoals zwemmen, sporten of douchen, omdat powder brows waterbestendig zijn.

Wil jij meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op voor een consult. Samen met jou realiseren we de perfecte wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht: dat is de kracht van powder brows.

 

Permanente make-up voor een verzorgde uitstraling

PMU, ofwel permanente make-up, is een techniek waarbij pigmenten in de bovenste huidlaag worden aangebracht om de illusie van make-up te creëren. De behandeling van powder brows valt hier ook onder. Zo hoef je je minder zorgen te maken over het dagelijks bijwerken van bijvoorbeeld je wenkbrauwen.

PMU biedt een oplossing voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien. Het is vergelijkbaar met een tatoeage, maar de resultaten zijn semi-permanent en vervagen na verloop van tijd.

Wil jij ook voor een natuurlijke en verzorgde uitstraling gaan, iedere dag weer? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw gewenste ‘look’.

Maak een afspraak bij S-K-I-N voor powder brows in Groningen

Je wenkbrauwen verdienen de beste behandeling. Met de nieuwste technieken en een persoonlijke benadering kies je bij S-K-I-N voor de meest actuele behandelingen. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij volle wenkbrauwen krijgt die je niet meer hoeft bij te tekenen, dankzij deze powder brows behandeling in Groningen!

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde