Permanente make-up in Groningen

Permanente make-up (PMU) in Groningen wordt bij S-K-I-N uitgevoerd met de nieuwste methodes. Met onze geavanceerde PMU technieken heb jij altijd een verzorgde uitstraling, zelfs zonder eigen aangebrachte make-up.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van PMU? Onze PMU specialisten staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Straal iedere dag weer en boek je afspraak bij S-K-I-N voor permanente make-up in Groningen.

Wat is permanente make-up?

Bij S-K-I-N in Groningen wordt permanente make-up (PMU) gezien als de perfecte behandeling om je make-up routine te minimaliseren en je dagelijkse uitstraling te laten stralen. Het is een cosmetische techniek waarbij pigmenten in de huid worden aangebracht om make-up effecten voor lange termijn te creëren. Het is een veilige methode voor prachtige natuurlijke resultaten.

In onze kliniek zijn er verschillende mogelijkheden voor PMU. De mooiste en nieuwste techniek voor de wenkbrauwen is powder brows. PMU zorgt voor een natuurlijke uitstraling die jarenlang meegaat.

Alle voordelen van PMU in Groningen

Heb jij een afspraak gemaakt voor PMU in Groningen bij S-K-I-N? Dan geniet je van de volgende voordelen bij onze cosmetische kliniek:

  • Je bespaart tijd tijdens je dagelijkse routine. Doordat de pigmenten lang zichtbaar blijven sta jij iedere dag op met het uiterlijk dat je wilt. Zo bespaar je direct na het opstaan tijd op je make-up routine.
  • Dankzij PMU loopt je make-up niet meer uit. Sport jij veel? Dan is dit de ideale oplossing. Ook in de regen zal je er nog steeds fantastisch uitzien.
  • Heb je last van een make-up allergie? Dan is dit een perfecte behandeling voor jou. Zo heb jij geen last meer van allergische reacties op de huid door make-up en heb je toch die verzorgde uitstraling.

De behandeling voor permanente make-up 

Bij S-K-I-N in Groningen starten we de PMU behandeling met het bespreken van al je wensen en verwachtingen. Ook geven we advies over de beste technieken voor jouw gezicht. In onze cosmetische kliniek zorgen we ervoor dat je natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd en krijg je altijd een behandeling op maat.

Na de intake wordt de gewenste vorm getekend voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen, eyeliner of lippen. Zo kun je zien of de vorm past bij jouw verwachting. Ben je helemaal tevreden? Dan beginnen we met de behandeling waarbij de permanente make-up wordt aangebracht.

Na de behandeling van PMU in Groningen 

Na je PMU behandeling in Groningen bij S-K-I-N kun je wat roodheid en zwelling verwachten. Dit verdwijnt snel en het resultaat is direct zichtbaar. Het is belangrijk om de behandelde huid goed te verzorgen en direct zonlicht te vermijden. Bij ons krijg je alle benodigde nazorginstructies extra mee. Zo kun je zo lang mogelijk van je nieuwe permanente make-up genieten.

Hoelang blijft PMU zitten?

Bij S-K-I-N garanderen we dat de aangebrachte PMU jarenlang mooi blijft. Afhankelijk van je huidtype en verzorging kan de permanente make-up 1 tot 3 jaar zichtbaar blijven. Een jaarlijkse touch-up behandeling kan nodig zijn om de kleur en vorm op te frissen. Zo zorg je ervoor dat je permanente make-up altijd optimaal blijft.

S-K-I-N: de cosmetische kliniek voor al je schoonheidsbehandelingen

Een behandeling bij S-K-I-N staat voor kwaliteit en professionaliteit. Door onze ervaring, passie en de nieuwste technieken voor PMU garanderen we dat je bij ons altijd stralend naar buiten stapt.

In onze kliniek vinden wij het belangrijk dat jij je goed voelt. Onze werkwijze is daarom persoonlijk en altijd op maat. Zo realiseren we altijd een resultaat wat voldoet aan je wensen en wat past bij je natuurlijke schoonheid.

Ons multidisciplinaire team van cosmetisch artsen, huidspecialisten en schoonheidsspecialisten is resultaatgericht en zorgt ervoor dat iedereen blij is met het eigen spiegelbeeld. Wil jij weten wat het team van S-K-I-N voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij de perfecte behandeling voor een jonge, gezonde en frisse uitstraling.

 

Cosmetische kliniek in Groningen

Boek je behandeling voor permanente make-up in Groningen bij S-K-I-N

Wil jij een schoonheidsbehandeling ervaren waarin natuurlijke schoonheid centraal staat? Boek dan nu bij S-K-I-N je afspraak voor PMU in Groningen. Ons enthousiaste team staat voor je klaar en zorgt voor een warm welkom in onze cosmetische kliniek. Wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op over permanente make-up in Groningen.

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde