Ooglidcorrectie

Voel je dat jouw bovenoogleden soms wat zwaarder aanvoelen? Hoor je regelmatig dat je er vermoeid uitziet, ook al ben je dat helemaal niet? Of merk je dat je ogen kleiner lijken en zwaarder voelen door overhangende oogleden? Dit hoeft niet langer zo te zijn. Een ooglidcorrectie bij S-K-I-N in Groningen is de oplossing!

S-K-I-N is een toonaangevende cosmetisch kliniek met ruim 20 jaar ervaring. Bij ons vind je enkel gecertificeerde cosmetisch artsen en we maken gebruik van de nieuwste technieken. Een ooglidcorrectie kan het verschil maken en je gezicht een frisse, jonge uitstraling geven waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie: wat is het?

Een ooglidcorrectie, ook wel bekend als blepharoplastiek, is een chirurgische ingreep waarbij hangende oogleden worden gecorrigeerd en overtollige huid en soms ook vet van het bovenooglid wordt verwijderd. Deze chirurgische procedure is bij uitstek geschikt om de tekenen van veroudering en vermoeidheid rond je ogen te verminderen en je een heldere, jeugdige uitstraling te geven.

Overhangende oogleden kunnen je een vermoeid of ouder uiterlijk en een zwaar gevoel geven. Een bovenooglidcorrectie kan dit verhelpen, waardoor je er frisser en jonger uitziet en een minder zwaar gevoel boven de ogen ervaart.

Hoe verloopt de behandeling voor een ooglidcorrectie?

Bij S-K-I-N begint elke ooglidcorrectie met een persoonlijk consult. We luisteren naar je vragen en leggen de procedure uitvoerig uit. Tijdens de behandeling, wordt overtollige huid en (soms ook) vetweefsel verwijderd om te zorgen dat de natuurlijke plooi van je bovenooglid weer zichtbaar wordt en de ogen meer open lijken. De ooglidcorrectie vindt plaats onder een plaatselijke verdoving en we zorgen ervoor dat je tijdens de gehele behandeling comfortabel en op je gemak bent.

Na de ingreep voorzien wij jou van alle informatie die je nodig hebt voor een voorspoedig herstel. Na een week wordt de hechting verwijderd en zie je direct dat je een meer open blik hebt gekregen en dat de oogleden niet meer hangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze prijslijst voor een overzicht van de kosten. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw persoonlijke consult in te plannen voor een ooglidcorrectie

Investeer in jezelf bij S-K-I-N

Bij S-K-I-N, zorgen we voor een persoonlijke benadering, vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je met tevredenheid onze kliniek verlaat. Wij geloven dat iedereen uniek is en streven ernaar om resultaat te leveren die je verwachtingen overtreffen.

Zet ook de eerste stap naar een zelfverzekerde en frisse uitstraling en neem vandaag nog contact met ons op om jouw behandeling in te plannen. Investeer in jezelf, kies voor S-K-I-N en “Love Your Reflection” dankzij een ooglidcorrectie.

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde