Microdermabrasie

Microdermabrasie is dé laagdrempelige oplossing voor wie op zoek is naar huidverjonging. Bij S-K-I-N combineren we expertise met een persoonlijke benadering. Zo wordt elke microdermabrasie behandeling een fijne ervaring.

Deze behandeling geeft je huid een gladde en verfijnde structuur door een natuurlijke peeling en dieptereiniging. Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan contact op met ons team over microdermabrasie.

Microdermabrasie: wat is het?

Microdermabrasie is een populaire huidvernieuwende techniek. Het is een peeling en het proces omvat het zachtjes behandelen van de huid met fijne kristallen die onder hoge druk langs het oppervlak van je huid worden geblazen. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd. Na een behandeling voelt je huid fris en glad en is het resultaat een verfijnde huidstructuur met kleinere poriën.

 

Wat doet een microdermabrasie behandeling?

Een microdermabrasie behandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Tegelijkertijd wordt de bloedcirculatie verbeterd en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit leidt tot een frissere en jonger ogende huid na elke behandeling.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?

Microdermabrasie is ideaal voor het behandelen van diverse huidproblemen. Hierbij kun je denken aan de volgende ongemakken:

  • fijne lijntjes
  • ondiepe acne littekens
  • vergrote poriën
  • zonbeschadiging
  • ruwe huidtextuur

Dankzij een behandeling bij S-K-I-N worden deze onvolkomenheden van de huid effectief aangepakt.

Na de behandeling

Na een microdermabrasie behandeling kan de huid licht rood zijn en strak aanvoelen. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen een paar uur. Het is essentieel om de huid goed te hydrateren en direct zonlicht gedurende de eerste 24 uur te vermijden voor optimale resultaten.

 

Wanneer kan je geen microdermabrasie ondergaan?

Hoewel microdermabrasie geschikt is voor vele huidtypes, zijn er enkele uitzonderingen. Mensen met actieve acne, een ontstoken huid, rosacea of andere specifieke huidaandoeningen wordt geadviseerd om eerst een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult voordat er een behandeling wordt geboekt.

De voordelen van een behandeling bij S-K-I-N

Kiezen voor een behandeling bij S-K-I-N staat gelijk aan een persoonlijke en ontspannen ervaring. Bij onze cosmetische kliniek staat professionaliteit centraal en hebben we aandacht voor jouw persoonlijke wensen.

Ons multidisciplinaire team van cosmetisch artsen, huidspecialisten en schoonheidsspecialisten zorgen voor een veilige en effectieve behandeling. Voorafgaand aan een behandeling wordt de aanpak, de werkwijze en de nazorg uitvoerig besproken. Zo zorgen we ervoor dat jouw wensen voor huidverbetering en huidverjonging op verantwoorde en goede wijze worden gerealiseerd.

Wil jij meer informatie over onze kliniek en onze behandelingen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen om tot de meest geschikte behandeling voor jou te komen.

Cosmetische kliniek in Groningen

Boek een microdermabrasie behandeling bij S-K-I-N in Groningen

Ervaar de voordelen van onze huidbehandeling en ga weer stralend de dag tegemoet. Bij S-K-I-N realiseren we een frisse en jeugdige huid met de nieuwste methoden en technieken. Boek nu je behandeling online in of bel ons voor meer informatie over microdermabrasie.

S-K-I-N werkt conform de richtlijnen

van de keurmerken binnen onze beroepsgroepen:

Koepelorganisatie voor schoonheidsspecialismen

Nederlandse Vereniging Huidtherapie

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde